Menu

Køn blev kampen aldrig......

image
14. maj 2019 kl. 08:11

Køn blev kampen aldrig, og måske fordi en stor del af holdet havde været til polterabend dagen før, men heldigvis var det meste af truppen i en "god forfatning", og det blev til en sejr i søndagens kamp ude mod CBS.

Det var en kamp som ville bestemme hvem af de to hold der ville skille sig positivt ud i forhold til den relativt store "top" der er i rækken, så der var bestemt noget og spille for. To pint var hvad der skilte de to hold.

Efter 6 minutters spil bringer hjemmeholdet sig desværre foran, og lige på det tidspunkt var det ikke ufortjent. GVI spillede langsomt, og var ikke rigtig kommet i gang. CBS får relativt nemt spillet igennem os, og manglende orientering og kommunikation lader en modstander ligge helt fri, og det opdages for sent, og uden chance for Sanne i målet, sender CBS spilleren bolden i nettet.

Spillet bliver aldrig kønt, men heldigvis tager GVI spillerne arbejdshandsken på, og kæmper for sagen. Jakobsen og AK vokser forsat som makkerpar i det centrale forsvar, og der bliver ikke begået mange fejl, og centralt på midten arbejdes der hårdt af Astrid, og vores norske "duracell kanin" Marie.

Med godt 15 minutter tilbage får Agnete spillet Lisbeth fri, og Lisbeth får udlignet til 1-1. Agnete havde tidligere forsøgt sig uden held, og ligeledes med Lisbeth, men uden held.

På kanterne var Seema og Farlov, og især Farlov spillede en god kamp. Farlov havde en gang tidligere forsøgt sig med en flugter, uden held, men med 3 minutter tilbage af første halvleg lykkedes det, at bringe GVI i front, efter oplæg fra Seema.

Det gjorde pausen snakken noget nemmere, men træner teamet valgte alligevel og skifte 3 spillere i pausen. Ud gik Nadia, Seema og Lisbeth. Lisbeth som var blevet fejret dagen før, skulle lige have en pause, for så og kunne sættes ind igen til sidst i kampen. Det gav plads til Sara, Nanna, og My.

Anden halvleg forsætter som første halvleg sluttede. Ikke det store velspillede flow i spillet, men masser af kampvilje.

Første store chance kommer da Nanna bliver spillet fri på kanten, og får sendt en flad hård bold på tværs af feltet, men My kommer lige en anelse for sent.

Fem minutter tilbage af kampen, og træner teamet vil gerne have lukket kampen.
Først er Lisbeth tæt på, og blot minutter efter er det Agnetes tur, men begge forsøg er stolpe ud.

To minutter tilbage, og GVI får tilkendt et hjørnespark, som Nanna sparker.
Til en højre benet ligger bolden til indlæg væk fra målet, og alligevel, med lidt hjælp fra vinden, så lykkedes det på magisk vis for Nanna, at sende bolden direkte i mål. Jubel på sidelinjen, og hvilket mål, at lukke kampen på.

Kampens spiller blev Farlov med 6 stemmer.