Menu

God sæsonstart af U14

image
09. marts 2019 kl. 12:26

Efter i efterårssæsonen at have været det ”tynde” øl i Øst2, var vi i klubben glade for alligevel at blive tildelt en plads i Øst2 til foråret. De mange hold i rækken, betød en rigtig tidlig sæsonstart. Vinterpausen bød selvfølgelig også på en hel del arbejde med holdet og det lykkedes, at få tilknyttet både en cheftræner (Thomas) samt assistenttræner (Benjamin). Stort velkommen til begge.

Holdet var sammen med U13 og 1. senior i Tilst, for dels at ryste truppen bedre sammen, men også sådan at de nye trænere kunne se spillerne an og ikke mindst få nogle dialoger med disse. En træningslejr som vi i GVI er ret stolte af og som uden tvivl bliver gentaget.

Første styrkeprøve var ude mod FB. Holdet virkede klar fra første fløjt og når man tilmed scorer på det af sine første angreb, så må man siges at være klar. Der var i perioder af kampen stor forskel på de to hold, så FB kunne intet anvende imod at det endte med en stensikker sejr til GVI på hele 5-1.

Blot få dage efter skulle man i kamp igen. Denne gang var modstanderen Greve på hjemmebane. En modstander man blot ganske få uger forinden havde tabt til, så spillerne var uden tvivl forberedt på hvad modstanderen forventede at ville komme med. En meget lige affære som grundet fin boldomgang, ikke mindst fra GVI, ikke udmøntede sig i de mange helt åbne chancer. Den fine tålmodighed i spillet blev belønnet, da der pludselig blev bagrum og bolden blev sikkert sparket i kassen til en føring på 1-0 som holdt til pausen. Efter denne kom udeholdet i anden halvleg med en noget andet udtryk. Desværre blev de også belønnet, da usikkerheden i spillet stille og roligt forplantede sig. Det var derfor ikke den store overraskelse, at der pludselig blev udlignet til 1-1. Begge hold gik efter sejren i den sidste periode, men trods nogle muligheder i begge ender endte kampen rimeligt nok 1-1.

Holdet har vist at vi skal være glæde for at de er blevet indplaceret i Øst2. Man kan godt matche disse hold og der er masser af udviklingspotentiale i holdet, som det nye trænerteam på sigt nok skal få løst.