GVI – Fremad Amager (Kvinder)

image
27. marts 2019 kl. 17:46

Kvindernes sidste kamp i vinterturneringen endte 1-1.

Det positive ved kampen er, at vi stadig er ubesejret i 2019. Holdet rejste sig igen efter en ringe første halvleg, og så var der positiv kommunikation på banen.

Alt andet virkede ikke, og det var især de simple ting, som holdet fik gjort svære. Når der f.eks. ikke kan sammensættes 2 afleveringer over kort afstand, så vil hæl og tå heller ikke lykkedes. Nej, når det normale spil ikke fungere, så skal arbejdstøjet trækkes på, og kampen skal ”arbejdes” hjem.

Under oplægget til kampen var netop det ikke, at undervurdere modstanderen, og gå ind til en kamp som favorit, et fokus punkt, og der fejlede vi. Måske fejlede det fordi vi fik en god start på kampen, og er total spilstyrende i de første 10 minutter, og Lisbeth er hurtigt ud af starthullet, men må dog se forsøget med venstre ben gå forbi målet.

Som minutterne går, mister vi stille og roligt taktstokken, og gør det svært for os selv. Modsat den seneste kamp, hvor vi faktisk helst ikke ville skifte ud, så var vi klar til 10 udskiftninger efter 25 minutter. Nadia i målet havde ikke ret meget og lave, og lavede derfor ingen fejl.

I det 28. minut skifter vi ud, da vi blev nød til og gøre et eller andet anderledes. Ud med Farlov, og ind med Lotte. Lige lidt hjalp det dog, minuttet efter får Fremad Amager et indkast, 2-3 afleveringer, en afslutning og så var vi bagud.

I de dødende minutter koger det over på banen, og hvad der helt specifikt sker, skal være usagt, men der bliver udelt et enkelt gult kort til gæsterne, og Vangede får to styks. Ikke optimalt.

I pausen bliver talt om vores tilgang til kampen. Det var vigtigt, at få vasket tavlen ren, starte forfra, og gøre det til vores kamp igen. Jakobsen måtte en tur på sidelinjen efter aftale, grundet en fod som ikke var 100%, og ind kom Els.

Lotte giver forsmag på en noget bedre anden halvleg med et godt skud på overlæggeren efter 4 minutter, og kort efter kan Lisbeth lægge en god bold på tværs til Lotte, som banker bolden i nettet. Udligning 1-1.

Troen begyndte at komme tilbage, men desværre med mange unødige boldtab, og ofte med flere medspillere foran bolden.

Guffe som har udviklet sig til lidt af en hjørnesparks specialist sendte flere gode bolde ind i feltet, men de gode bolde blev desværre ikke omsat til scoringer.

Agnete kommer også frem til flere muligheder, men kan heller ikke finde målet.

To minutter for tid, er Fremad Amager tæt på, og lukke kampen, men heldigvis får vores Norske klippe Marie sendt bolden ud af farezonen.

Kort efter er en evigt hårdt arbejdende Marie på spil i den anden ende, da hun får sendt et indlæg ind til Seema, der nu spillede angriber, da vi måtte udskifte Lisbeth, og Seema rammer den flot med en flugter, men desværre går bolden lige forbi fjerneste stolpe.

Kampen slutter 1-1, hvilket må siges og være et okay resultat, når vi ser på egen indsats.

Nu er der pause i kampene, inden der sættes gang i forårs turneringen d. 14. april, hvor kvinderne på udebane møder Nørrebro United.