Menu

GVI´s kvinder vinder 4-2 over Kvindeserie øst hold

image
17. marts 2019 kl. 19:59

GVI´s kvinder vinder 4-2 over Kvindeserie øst hold, som er to rækker højere end hvor GVI spiller. I forhold til den seneste kamp er der kun en enkelt udskiftning i start 11, da Agnete er erstattet af Guffe.

De 3 fokus punkter fra trænerteamet blev løst tæt på 100%, så endnu en god kamp af kvinderne, der stadig er uden nederlag i 2019.

GVI starter kampen med respekt for modstanderen, og vi skal lige finde vores egen rytme. En markeringsfejl i vores højre side, hvor Nadia lidt for nemt bliver spillet forbi, resultere i et spark på mål, og i målet får Jose lige det yderste af neglene på bolden, men kan desværre ikke forhindre bolden i, at ende i målet.

GVI holdet forsætter heldigvis de gode toner der er vist i de foregående kampe, og spillestilen fra tegnebrættet har taget form på banen.

Skjold må siges og være et af de bedre hold, som vi har mødt i vinterturneringen, men når holdet fra Vangede spiller sig selv gode, så er vi med i det sjove selskab.

Så selv om vi er bagud, så overtager GVI mere og mere af spillet, og efter 17 minutters spil, spiller Schäfer en super bold til Lisbeth, men Lisbeth brænder.

Kort efter er det Nadia der kan putte en sjælden assist i bogen, da hun får spillet en meget livlig Lisbeth. Lisbeth brænder dog i første omgang, men den gamle målræv har efterhånden fået banket lidt rust af, og får fulgt godt op på eget forsøg, og får sendt riposten i nettet. Udligning til 1-1.

Lisbeth prøver sig også i oplæggerens rolle, og spiller en god bold til Schäfer, der kommer til en afslutning, som desværre lige går forbi mål.

Nanna må siges og være inde i lidt af en scoringskrise, men arbejdsindsatsen sidder til gengæld lige i skabet, og Nans kæmper en vis bagdel ud af bukserne, og kommer til muligheder, men ind vil bolden ikke.

Der er spillet 30 minutter, og GVI er meget spilstyrende.

Els har godt styr på forsvaret igen i dag, men vil ikke stå tilbage for Nadia, så hun forsøger sig på mål, og inde foran mål står GVI spillerne næste i kø for og afslutte, og til sidst får Seema sendt bolden i mål.
2-1  til GVI.

Til sidst i første halvleg forsøger Schäfer sig igen, men endnu en gang går bolden lige forbi mål.

Bagkæden har i første halvleg virkelig været gode, og selv om Lizette og Sara ikke har lavet assist´s, så får de brudt rigtig mange opspil fra Skjold, og især Sara har været imponerende i en lidt ny rolle. Det ændre dog ikke på, at der i pausen rokeres og skiftes ud i næsten hele bagkæden. Ud går Nadia og Lizette, og ind kommer Cille og Liv. Ud glider også Seema, der erstattes af Farlov.

Udskiftningen, og rokaden giver fra starten af anden halvleg lidt uro i bagkæden, og Skjold virker en smule mere tændte, men det ændre ikke på, at Lisbeth efter 6 minutter bringer Vangde på 3-1 efter en dødbold.

AK og Guffe på midte er et godt makkerpar, og Guffe kan pryde arbejdsindsatsen med oplægget til Lisbeth hattrick efter 13 minutter, med en god dybdebold til Lisbeth, der i dag har en meget varmt venstre ben. 4-1 til GVI.

Efter scoringen kommer GVI holdet igen med, og luften virker til, og være feset lidt ud af ballonen for Skjold.

I målet har Jose ikke haft meget og lave, og planlagt bliver hun skiftet ud efter 17 minutter, og Nadia sendes på mål.

Nadia er dog uden skyld, da Skjold scorer en flot reduceringsmål efter 34 minutter, og skal vi kigge på os selv i situationen, så kunne vi nok godt have siddet lidt tættere på vores markeringer i disse minutter af kampen. Vi havde overladt lidt meget til modstanderen, men det ændre ikke på, at det var et flot mål, der blev flugtet i mål.

Kampen bølger lidt frem og tilbage, og GVI ender med, og spille lidt primitivt til sidst, men holder skansen.

Hvis første halvleg skulle bedømmes efter den gamle 13 skala, så var det 10, med pil op, og anden halvleg må nøjes med et 7 tal.

Alt i alt dog en rigtig rigtig flot indsats af pigerne, og kan vi vinde den sidste kamp, så kan holdet erklære sig vindere af vinterturneringen.