Menu

Kontingentforhøjelse GVI fra 1/5 2019

image
11. marts 2019 kl. 20:23

Vi har I GVI’s bestyrelse konstateret, at vi står foran en skillevej med vores børne- og ungdomsfodbold. Det er valget mellem en foreningsdrevet klub med frivillige kræfter, hvor det hele kører mere eller mindre tilfældigt fra årgang til årgang, eller en model hvor vi som klub også har halvtidsansatte der står for at strukturere børne- og ungdomsfodbolden i GVI, samtidig med at de også står for sparringen af vores trænere ude på banerne. Vi er ikke i tvivl om, at det er den sidste model der er den bæredygtige for en klub som GVI. Vi vil stille krav til os selv og vores hverdag til gavn for de mange børn i Nymosen.

Skal det lykkes, så er det helt afgørende med en kontingentstigning, som kan dække meromkostningerne ved de nye tiltag, vi vil rulle ud i 2019, hvor vi også skal glæde os over, at en ny kunst ventes klar til næste vinter, så vi til den tid har to baner. Nedenfor gøres det konkret, hvad vi ønsker at bruge pengene til. Vi ønsker en stigning på 50 kroner i basiskontingent pr måned som hæves hvert måned for hvert enkelt medlem, mens den normale kontingent fortsat opkræves kvartalsvis.

GVI Basiskontingent skal gå til følgende:

  • Coaching på sidelinjen U5-U12 – Vi udvikler i fællesskab vores trænere ved at være på sidelinjen til så mange gange træning som muligt. Projekt bedre børnemiljø.
  • Hjælp til vores trænere til strukturering af børnetræningen. Træningsprogrammer og vejledning til hvornår træner vi hvad. Væk med tilfældigheder og ind med fodboldtræningens grundsten for alle hold uagtet niveau.
  • Halvtidsansættelse, Kristian Boye, Projekt bedre børnemiljø
  • Ken Jeppesen, halvtidsansat som Børnetræneransvarlig U10 til U12 og ungdomstræneransvarlig U13 til U15.
  • Et organisationsprogram som på sigt tilbydes alle trænere, hvis de ønsker det til at have deres træning organiseret og kan også bruges til en lang række andre hjælpeværktøjer.
  • Uddannelse, uddannelse, uddannelse. Vi sætter tempoet op på vores træneres uddannelse og det gælder også vores forældretrænere som vi gerne vil have så uddannet som muligt på DBU kurser.
  • Trænerniveauet er stigende i GVI, og det er vi glade for. Men det er også et faktum at det bliver dyrere og dyrere at have gode trænere, og vi vil gerne kunne honorere de gode trænere ordentligt, da de leverer et kæmpe arbejde med vores mange hold på mange forskellige niveauer.
  • Ny kunst kommer til næste vintersæson. Vi får brug for indkøb af flere mål til kunstbaner, da der er forskel på mål på græs og mål på kunst. Med en ekstra bane kommer der også øgede udgifter til vedligeholdelse til den ekstra kunstbane.
  • Oprustning og opgradering af vores træningsgear i skuret. Det kan godt stå meget skarpere. Flere versioner af bander, plastic mænd, skillz- ting, stiger osv.
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.