Menu

Kvinderne forsætter den gode stime

image
11. marts 2019 kl. 07:56

I en blæsende Fælledparken blev første halvleg sparket i gang, i dagens kamp mod Heimdal.

GVI får hurtigt et hjørnespark, og både Seema og Sara havde med lidt held kunne bringe GVI foran, men forsat 0-0. GVI er klart spilstyrende i starten af kampen, og der går mere end 5 minutter inden hjemmeholdet overhovedet kommer over midten af banen.

Ni minutter er der spillet, da Lisbeth kan notere sig for en assist, da hun spiller frem, og Lisbeth følger op med løb efter bolden, og da ingen rigtig får styr på bolden kan Lisbeth til sidst selv stige til vejrs, og heade bolden i mål. 0-1 til Vangede.

Med mange afbud på vores centrale midt, er pladserne i dag givet til AK og Agnete, og Agnete nød godt af al den plads der blev givet på midtbanen, og derfor vil Agnete heller ikke stå tilbage for Lisbeth´s føringsmål, og dribler fra venstre side af bane, mod højre, for til sidst og sende bolden i nettet til 0-2.

Lisbeth var gennem hele første halvleg en evig trussel mod Heimdals forsvar, men der blev ofte dømt offside, hvad enten den så var der eller ej.

I bagerste kæde er Els og Sara makkerparret der styrer forsvaret, og den eneste reelle chance som Heimdal får, er da Els midt i første halvleg ikke får taklet og clearet bolden rigtigt, og så kan Heimdal score et relativt nemt mål, alene mod Josefine i målet. Reducering til 1-2.

Spillet bølger videre, med et klart overtag til GVI, og med 4 minutter tilbage er Lisbeth igen tæt på, men det er desværre stolpe ud. Den gamle målræv får dog scoret minuttet efter, efter en god bold fra Agnete.
1-3 GVI.

I pausen skiftes Liza, som er dagens eneste udskifter, ind i stedet for Lizette. Der rokeres lidt rundt i bagerste kæde, og så er vi klar igen, og denne gang i modvind.

I anden halvleg kommer Heimdal meget mere på bolden, og GVI får kun i enkelte glip det samme flow i spillet, som der var i første halvleg.

GVI holdet kommer dog forsat frem til muligheder, men hverken Nanna eller Lisbeth får disse omsat til scoringer, og anden halvleg slutter uden scoringer.

GVI´s kvinder vinder kampen 1-3, og er dermed stadig ubesejret i vinterturneringen.

Næste kamp er hjemme søndag d. 17. marts kl. 15:15.