Menu

Vinterrusten blev banket af i sæsonåbning.

image
23. marts 2019 kl. 19:29

Det var dejligt forårsvejr i Nymosen på denne tidlige lørdag eftermiddag. Den tidlige forårskamp og rekordregn i marts gjorde, at kampen blev afviklet på kunstbanen. En forårspremiere er altid noget specielt, og der var allerede noget på spil for begge hold. Gæsterne fra Skjold Birkerød skulle længere væk fra stregen i bunden, og GVI skulle tættere på pladserne i toppen af rækken.

Lad os slå fast ned det samme, at denne eftermiddags kamp hverken var den flotteste eller mest medrivende kamp, der nogensinde er afviklet i Nymosen. Meget rod på midtbanen, afleveringer fra begge hold der ikke helt ramte og få chancer - klassisk i en sæsonåbner. Det var dog GVI der lagde bedst ud, og fik så meget styr på spillet, som det var muligt, også på trods af at gæsterne egenligt spillede sig mere til muligheder end GVI. Men efter et kvarters spil, var det alligevel GVI, der med en god afslutning af Simon Rashave fik bragt hjemmeholdet på 1-0.

Dejlig åbning på forårssæsonen. Nu kunne der komme ro på, og sejren mod et hold, der ligger godt nede i rækken, var kun et spørgsmål om antal mål der skulle scores. Men sådan udviklede kampen sig ikke helt. Resten af 1. halvleg var noget rod, mest på midtbanen. Der var muligheder for begge hold, men aldrig noget der blev rigtigt farligt.

Efter pausen var de ca 200 fremmødte tilskuere forventningsfulde. GVI havde nu medvind, så mon ikke spillet blev styret lidt bedre. Men den lange vinterpause viste sit ansigt, der var lidt meget rust på begge hold. Faktisk spillede gæsterne bedst og hurtigst i store dele af 2. halvleg, og skabte rigtig gode muligheder. GVI havde en god mulighed for at lukke kampen midt i halvlegen, men det var først til sidst - faktisk kort før slutfløjtet, at Rune Friis lukkede og slukkede kampen til 2-0. Dejlige 3 point i sæsonåbner, og nu kigges der opad i rækken.

Tillykke til U19 spilleren Markus Zedler med debut på 1. senior - godt at se nye unge GVI’ere på klubbens bedste hold. Lad os håbe at vinterrusten er forsvundet til drengenes næste opgave om 1 uge.