Menu

Lækker sejr på Amager

image To kasser af Veltz og en vågen keeper var nøglen til GVI-sejr
03. november 2019 kl. 13:42
Sejre på Amager smager sødt, og glæden var stor efter en sejr på 2-1 over et dygtigt B1908-hold

Historisk set har de fleste GVI hold det svært på Amager, så når vi kommer hjem med en sejr, så smager den lidt ekstra sødt. Således også lørdag, hvor GVI's DS-drenge slog et af topholdene B1908 med 2-1 efter en ualmindelig overbevisende indsats fra vores keeper Mikkel Gram-Jensen og så endnu to kasser af Marcus Veltz som slutter sæsonen af i forrygende målform. Det var efterårets sidste turneringsrunde, og sejren markerede en stærk afslutning med 13 point ud af 18 mulige i de sidste seks kampe. Dermed overvintrer GVI på femtepladsen med 10 point op til topholdene, mens der nu er en lille smule afstand til bundholdene med fire point ned til Frederikssund på fjerdesidstepladsen.

På trods af en opadgående formkurve var kampen ude mod B1908 lidt frygtet, fordi det er et stærkt hold, som GVI tit har det svært imod. Men på en dag hvor Mikkel Gram i målet tager næsten alt, så var der muligheder. Og pt er det sådan med muligheder, at Mathias Velz lige nu ikke skal have mange af dem, før han sender bolden i målet. Allerede efter ni minutter var han på pletten i lørdagens kamp, og sådan ca en halvleg senere, så var han der igen og bragte GVI foran 2-0. Så fik GVI-drengene for alvor smag for overraskelsen og trods en reducering 10 minutter før slutfløjt, så kunne de fragte sejren med hjem til klubhuset i Vangede.

Nu venter en længere vinterpause, men hold øje med kalenderen, for der kommer nogle træningskampe i de kommende uger, så de går ikke på ferie endnu. Det gør DS-turneringen til gengæld, og næste turneringshjemmekamp bliver mod Ishøj lørdag 14/3 klokken 13.00, så der kan du allerede nu sætte kryds i kalenderen.