Menu

Trænerdag med masser af smil og fodboldsnak

image Kuglen er rund, og GVI trænere har styr på den (stort set :-))
22. november 2019 kl. 14:07
Niels Madsen fra FCK kom forbi og gav den gas med træning af vores trænere.

For anden gang i dette efterår satser vi i GVI turbo på en trænerdag med fokus på struktur og aktivitetsniveau. Niels Madsen fra FCK og projekt bedre børnemiljø kom forbi og gav den gas over for 20 af vores trænere, og dermed har knap 50 GVI trænere været på internt trænerkursus i dette efterår. Denne gang repræsenteret med trænere fra vores U7 op til U15. Det hele blev naturligvis afsluttet med en god gang mad fra vores lækre Bistro 28 som til lejligheden også lige have tryllet en lagkage frem som forekom ret populær blandt vores trænere.

Det har været to gode sessioner i det her efter, og det kommer vi til at fortsætte med, så vores trænere også lærer hinanden langt bedre at kende på kryds af tværs af hold samtidig med at der også er et fodboldfagligt indhold. Forza GVI

 

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk