Menu

U13 Super Fodboldsøndag med KB

image
10. november 2019 kl. 17:21

GVI U13A var værter for en forrygende fodboldsøndag. KB U13 var gæster og dagens program stod på fællestræning, fællesbrunch og afsluttende 8 mands kamp. En søndag, der var et synligt bevis på hvad fodbold virkelig handler om, et sundt afbræk fra turneringskampe og skarpe stævner.

KB mødte op med 11 ivrige og dygtige spillere, GVI med 17 morgenfriske og motiverede spillere. Formiddagens træningspas blev gennemført med fokus på possession og spilintelligens. Drengene blev blandet på kryds og tværs, og efter en indledende tøven blev der trænet på et meget højt niveau. Skønt at opleve fodboldens universelle sprog, styrken til at bryde generthed ned og bygge venskaber op.

Brunchen i Bistro28 var efterfølgende et populært indslag. Det havde nærmest karakter af hurtighedstræning, når drengene sprintede frem og tilbage mellem bordene og den lækre buffet.

Arrangementet blev afsluttet med en 8 mands kamp, GVI mod KB. En fin kamp med flere gode momenter og en overordnet ambition om at være spilstyrende hos begge mandskaber og give plads til individuel udfoldelse. Desuden var det blevet aftalt at spille med offside, det var spændende og lærerrigt for drengene. Kampen vandt GVI 6-3.

Efter kampen var der planlagt straffesparksturnering, det endte med god lir. Straffesparkskonkurrencen skulle nemlig afgøres på sidste spark mellem de to dygtige keepere. Vores gæstfrihed var dog her nået til smertegrænsen, så det endte med, at GVI trak det længste strå.

En forrygende dag på vores hyggelige anlæg var nået til sin ende. Glade (og mætte) drenge fra KB og GVI fik sagt pænt farvel til hinanden, mens trænere og ledere allerede var i gang med at planlægge vores næste fællestrænings-arrangement.

Tanken bag fælles-træning med andre klubber er, at spillerne har godt af at træne med andre drenge og få nye input fra andre trænere. Man kan med det samme fornemme, at stemningen er anderledes, når man har nye holdkammerater, man skal vænne sig til i de nye og anderledes øvelser. Det er sundt for drengene både fodboldmæssigt og socialt at skulle omstille sig til nye input, og når de tilmed får skabt nye venskaber, er der næsten ikke et øje tørt..

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk