Menu

Ærgerligt nederlag i Nymosen

image Fotografen holdt ferie, så her er et billede af en fodboldbane
20. oktober 2019 kl. 12:04
Lørdagens hjemmekamp mod Avedøre var en chancefattig affære, der blev afgjort med et selvmål

GVI's Danmarksserie-drenge gik ind til lørdagens hjemmekamp mod Avedøre med drømmen om tre point og muligheden for at lægge lidt afstand til bundregionen foran 120 tilskuere i Nymosen. Sådan gik det desværre ikke. 0-1 nederlag blev det til i en meget chancefattig affære, hvor afgørelsen faldt efter 39 minutter, med Christian Toftum i hovedrollen som uheldig helt, der fik headet bolden i eget net. Det placerer os på en sjetteplads med 12 point efter 12 kampe. Næste kamp er lørdag 26/10 ude mod Union. En match vi rigtig gerne vil vinde, så kom til Genforeningspladsen og bak op om GVI-gutterne.

Selvom det altid kan være svært at finde lyspunkter efter et nederlag, så var det godt at se en af vores nyoprykkede spillere Christopher Boysen gøre det helt ok som 6'er fra kampens start i stedet for en karantæneramt Frederik Madsen. Boysen kan endnu mere end det vi så, og det bliver spændende at følge ham de kommende år. Det gælder også Marcus Zedler som kom ind det sidste kvarter og med sine hurtige fødder og gode boldomgang viste at han sagtens kan drille et Danmarksserie-forsvar.

I det hele taget er GVI DS i den nuværende udgave et ganske ungt hold med masser af udviklingspotentiale. Det husker vi på de grå regnvejrsdage efter et nederlag. Forza GVI.

 

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk