Menu

Projekt P for pigefodbold i GVI

image Der bliver arbejdet med de tekniske detaljer i Projekt P for piger
01. oktober 2019 kl. 14:02
50 piger fra fire forskellige klubber var fredag eftermiddag samlet til god teknisk træning for piger

Fredag aften var GVI vært for Projekt P for pigefodbold som er teknisk træning for U12-U16 piger i regionen. I alt var 50 piger mødt op til en fantastisk træning sat op af dygtige fodboldinstruktører fra FC København. Det gode humør hos pigerne fra Nørrebro United, HIK, Jægersborg og GVI samt lækkert solskinsvejs dannede rammerne om en decideret smuk aften i Nymosen. Efterfølgende mødtes størstedelen af pigerne i vores klubhus i vores Bistro 28, hvor den stod på lækker buffet til pigerne.

Kort fortalt er Projekt P et projekt sat i søen af DBU København for at fastholde pigerne til fodbolden i teenageårene, og DBU Købehavn har sat indgået et samarbejde med trænere fra FCK's Projekt Bold i Byen Og hvis du har lyst til at læse mere kan du gøre det på de nedenstående links:

https://www.dbukoebenhavn.dk/nyheder/2019/juni/projekt-p-fortsaetter-i-efteraaret-2019/

https://www.fck.dk/boldibyen

 

 

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk