Menu

Union sat på plads af GVI

image Veltz stod for et flot hattrick i 3-1 sejren over Union (foto: Christian Ove Carlsson, http://ChristianOveCarlsson.dk)
29. oktober 2019 kl. 12:17
GVI satte Union på plads med en sikker 3-1 sejr

Mathias Veltz viste lørdag eftermiddag på Genforeningspladsen ved Bellahøj, hvor farlig han er, når han rammer en dag i målhopla. Sådan en dag blev hjemmeholdet Union udsat for, da de blev klart og kontant sat på plads af GVI's DS-drenge, som drog hjem til Nymosen med en lækker 3-1 sejr. En sejr der viser, at GVI's DS-hold er på rette vej og har været det i den seneste måneds tid, hvor kun et halvsløjt hjemmenederlag mod Avedøre har plettet statistikken. GVI er før sidste runde før turneringspause på en sjetteplads med tre point ned til Avedøre på syvendepladsen.

Det var ikke svært at sætte GVI op til kampen mod Union. To forsmædelige nederlage i træk til underdogs holdet skulle ud og revancheres, og da Union inden kampen på sociale medier havde kaldt GVI pivringe, så gave det hele sig selv. Det blev da også et Vangede-hold som satte sig på begivenhederne fra første fløjt og gik til pause med en føring på 2-0 efter to fuldtræffere sat ind af Mathias Veltz assisteret af Mikkel P. Kampbilledet var det samme i anden halvleg, og det var helt fortjent, at Veltz med sit hattrick bragte GVI foran 3-0 efter en times spil. I afdelingen for kosmetisk pynt reducerede Union i 81. minut.

Det kunne være smukt at slutte af med en sejr eller point, men sidste runde inden vinterpause er på lørdag ude mod topholdet B1908, så det bliver en hård nød at knække. Er du frisk til at komme ud og støtte holdet, så er det lørdag 13.00 i Sundby Idrætspark.