Menu

Vil du træne de her fantastiske U12 piger?

image Vores U12 piger gik fornyligt på banen med FCK som markering af nyt samarbejde mellem FCK og GVI
22. oktober 2019 kl. 15:18
Vi er jagt på en ny cheftræner til vores U12 piger

GVI søger en ny træner til vores dygtige U12 piger som spiller med i den øverste række i DBU København. Det er en meget velfungerende gruppe på pt 14 piger med masser af godt humør og trænngsparathed. Gerne tiltrædelse så hurtigt som muligt, men senest 13/1 2020.

Så har du lyst til at være med til at videreudvikle på et stærkt pigehold som også har gode sociale kompetencer , samt en dygtig assistent træner som har trænet pigerne i et par år, så skriv eller ring til Kristian Boye på gvi1921@gmail.com eller 20160766

PS - kender du ikke GVI så godt, så ligger vi i Vangede på et de hyggeligste anlæg i DBU København regi. Vi forventer, at du har en trænererfaring og faglighed som matcher vores pigers træningsbehov. De træner pt to gange ugentligt mandage og onsdage og teknik træning om fredagen. Din arbejdeopgaver er mandage og onsdage og kampweekender, og vi tilbyder løn eller kompensation for udgifter Vi tilbyder også trænertøj samt videreuddannelse med DBU kurser betalt af GVI.

Som træner i GVI nyder du også godt af vores samarbejde med FCK. Det være sig træningsøvelser eller sparring. Alt er muligt i vores fodboldmiljø.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk