Menu

Bykongen og Mosekongen åbnede ny kunstbane i Nymosen

image Glæden var stor, da borgmester Hans Toft og GVI formand Jesper Sørensen åbnede en helt nyanlagt kunstbane i Nymosen
29. september 2019 kl. 15:52

Lørdag var en stor festdag i Nymosen, da GVI kunne åbne en helt nyanlagt kunststofbane med en ceremoni, hvor Gentoftes borgmester, Hans Toft, klippede snoren, og Jesper Sørensen bød velkommen til et fantastisk anlæg med en unik løsning på belysning til gavn for alle, såvel spillere som naboer. Samtidig giver det mulighed for at næsten alle GVIs børn og unge kan træne på vinteren igennem på anlægget i Nymosen i stedet for at skulle til Gentofte Sportspark langt væk fra GVI's helt unikke klubmiljø, nu hvor der er hele to kunststofbaner i Nymosen. Forza GVI og Forza Hans Toft.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk