Menu

Nederlag til kvinderne (1)

image
27. september 2019 kl. 08:27
Onsdag aften mødte GVI´s kvinder B. 93 på udebane. Begge hold havde brug for point på kontoen. Måske også derfor, at B. 93 blev forstærket med 3 spillere der er med omkring deres 1. divisions hold, og så har B. 93 også fået en dårlig start på sæsonen, hvor der ikke har kunnet stilles 11 spillere til 2 kampe.
 
Omvendt er GVI også hårdt ramt. En historisk smal trup, som ydermere er hårdt ramt af skader, giver udfordringer. Schäfer har været ude siden foråret, og i kamp 2 må Agnete udgå efter et slag i hovedet, som har vist sig at være en hjernerystelse, som desværre holder Agnete ude af resten af sæsonen.
 
Det har dog heldigvis ikke slået truppen ud, og de klør på med godt humør, og var klar til dagens kamp.
 
Rent taktisk var der ændret lidt på taktikbrættet i håb om et lidt mere offensivt udtryk i GVI spillet.
 
Kampen starter i højt tempo og med god intensitet. Desværre går der kun 10 minutter, og Malene må hente bolden ud af eget net, efter et gennembrud i vores højre side, hvor vi ikke får lukket godt nok ned, og relativt nemt bringer B. 93 sig i front.
Vores defensiv blev også i dag sat på hårdt arbejde, men løste igen opgaven fint, selv om der også blev givet nogle gode muligheder væk til B. 93.
 
Kort før tid bliver B. 93 reduceret til 10. spillere i 10 minutter grundet et gult kort. Det får vi desværre ikke udnyttet godt nok.
I pausen får vi hurtig vendt nogle ting som der skal rettes op på, og så er vi ellers klar igen.
 
Helt klar var vi dog ikke, da vi starter lidt på hælene, og har svært ved og få spillet til og flyde. Alligevel kommer Farlov frem til en god mulighed, da hun bliver spillet fri, men desværre må Farlov se sin afslutning gå over mål.
 
Her efter bliver vi for forsigtige og falder for langt tilbage på banen. Så det mere offensive udtryk der skulle vises forsvandt lidt. Der bliver desværre også scoret til 2-0 i denne periode af spillet, da bagkæde og keeper hos GVI ikke er afstemt, og Malene når ikke ud til en bold, hun ellers havde kaldt ”sin”.
 
Malene spillede i dag sin anden kamp, efter hun også er kommet tilbage fra en skade, som hun netop har fået mod B. 93, så det var også en lidt ”spændt” Malene der tog til denne kamp. Ud over denne fejl, var det en god kamp, og en fornøjelse, at have Malene tilbage.
 
Kort efter får Lisbeth reduceret for GVI, efter en god dybdebold fra Jose, og så blev der tændt lidt håb. GVI ændret de sidste 15 minutter til en mere offensiv opstilling, men det er B. 93 der er tættest på to gange, inden kampen fløjtes af.
Guffe havde til dagens kamp fået en ny rolle, og den blev virkelig spillet godt, det blev dog vores forsvar duo Jakobsen og AK der fik ligeligt antal stemmer, og må dele titlen som kampen spiller/makkerpar.
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk