Menu

Nederlag til kvinderne

image
16. september 2019 kl. 17:30

Lad os bare være ærlige, det blev aldrig en dag der fungerede for Vangedes kvinder, og holdet taber 0-5 til en bedre modstander.

Inden vi overhovedet er kommet i gang bliver vi oplyst om, at kampen der spilles på kunst er 15-20 minutter forsinket, grundet et uheld. Bane 2 var ville også være optaget af en senere kamp. Da vi så endelig kommer ud på banen, så er kampen næste 45 minutter forsinket. Stor ros til Fremad Valby for, at tage situationen med ro.

For hjemmeholdet betød det desværre, at vi ikke fik Jakobsen i spil, da hun kun kunne være med i første halvleg, og det betød, at vi for første gang meget længe måtte ændre i vores centrale forsvar.

Da kampen bliver fløjtet i gang er det et topklar, og motiveret Fremad Valby hold der inden for de første 6 minutter har to store muligheder for, og bringe sig i front.

Inden uret har rundet de 10 minutter har Lisbeth også en chance, men heldet er ikke med GVI holdet. 9 minutter senere er Lisbeth igen i aktion, og med venstre benet rammes overlæggeren.

Kort efter er Lisbeth igen i fokus, men denne gang den forkerte vej, da en dårlig aflevering koster en hurtig omstilling, og uden chance for en tilbagevendt Malene i målet.

Malene var tilbage efter en lang skades pause, så det var en fornøjelse, at se Malene tilbage på banen, og det var til trods for 5 mål i mod ikke Malenes skyld, og der blev gjort en god figur i målet, og rent kommunikativt i bagerste række.

Generelt var det en først halvleg med massive GVI fejl, og holdet blev desværre for defensive, og det gav Fremad Valby gode muligheder, og så rammer 6 minutter os til sidst i første halvleg hvor korthuset falder sammen. Fremad Valby scorer 2 mål inden for 2 minutter, og i de døende minutter må Els se sig selv i enhver forsvarsspiller værste situation, hvor hun i et forsøg på en clearing for ramt bolden helt forkert, og bolden ryger i eget net.

I pausen må vi desværre skifte det halve af forsvaret, da Els er blevet skadet i forbindelse med situation ved selvmålet, og Nadia har bedt om en pause.

Lisbeth og Lotte må herefter udgøre forsvaret sammen med AK og Lizette.
Det gav desværre lidt uro og koster halvvejs i 2. halvleg et mål, da forsvarskæden ikke er afstemt i forhold til en offside situation.

GVI kommer dog heldigvis bedre med, og er ikke længere så defensivt orienteret, og det giver helt klart et bedre flow i GVI spillet.

0-5 bliver resultatet, og nederlaget kan der ikke siges noget til.

Kampens spiller for GVI blev en hårdt fightende Astrid.