Menu

Nyt nederlag til kvinderne

image
20. september 2019 kl. 17:25

Oven på det forrige nederlag, havde vi set frem til denne kamp, og havde håbet på, vi kunne tage point med hjem fra Amager, men sådan gik det desværre ikke.

Kampen blev aldrig rigtig spændende, og ingen af de to hold imponerede synderligt, men hjemmeholdet tog det længste strå med et langskud efter 29 minutters spil i første halvleg.

Mange af de ting vi har justeret på, med succes, i de foregående kampe virker, og video er der også blevet set.
Forsvaret får generelt lukket godt af, og midtbanen kæmper godt, men mister desværre også lidt struktur i ny og næ, og rent offensivt har vi været for dårlige. Det er så ærlige vi må være over for os selv.

I helhed spiller vi en fin kamp, men bliver desværre aldrig farlige, og smider for ofte bolden væk i det fremadrettede spil, og så er det svært, at vinde kampe.

Med onsdagens nederlag, så kigger vi nu fremad mod næste kamp, som spilles ude mod B.93 på onsdag.

Kampens spiller blev AK.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk