Menu

Åbent hus for trænerdrømme!

image
30. april 2020 kl. 13:58
Vil du være en del af en fantastisk udvikling både for dig og dine kommende spillere?

Går du og drømmer om god, værdifuld sparring af din træning, og trives du med masser af faglige udfordringer og udvikling af fodboldbørn?

Så tror vi på, at GVI kan være det rette valg for dig som træner. I GVI er vi øjeblikket inde i en rivende udvikling med samling af en masse stærke trænerkompetencer kombineret med stærk børne- og unge faglighed, og vi er hele tiden på udkig efter ny træneremner, som er vilde med hele tiden at udvikle på hverdagen i et fantastisk fodboldunivers i Nymosen. 

Hvad er så vores mål?

Vi har i GVI andres ord for at have et stærkt fodboldmiljø. Men vi vil endnu mere Vi vil udvikle en klub, hvor glæde og passion for bolden går hånd i hånd med udviklende, legende og nysgerrig træning, som løfter smil og niveau hos både spillere og træner. 

Kun med dygtige trænere og åbne gode mennesker bliver det muligt at opnå det ønskede miljø for alle vores fodboldhungrende børn og unge..

Uanset om du er en dygtig og veluddannet træner eller helt “grøn” med et brændende ønske om at udvikle og uddanne unge fodboldspillere, så hører vi meget gerne fra dig. Vi er altid på udkig efter trænere, assistenttrænere, hjælpere, årgangsansvarlige, ungtrænere osv. Det være sig til U17 og U19 samt vores U10 til U15 segment, og vi har både drenge og pigefodbold.

Vores klub er i rivende udvikling både hvad angår vores setup og medlemmer. Samtidig venter vi spændt på, om det bliver dette forår, hvor vi får DBU’s anerkendelse som talentudviklingsklub for U10 til U15 drenge, når de offentliggør den kommende sæsons licensklubber.

Er du sprængfyldt med energi og kærlighed, og kunne du tænke dig at være med til at udvikle vores klub, vores trænere og medlemmer, så kontakt os endelig:

René Zedler U16-U19 tlf. 27284089 Bjørn Rasmussen U10-U15 tlf. 31601893 Boye U5-U9 tlf. 20160766

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk