Menu

Dødsfald - Leif Knudsen tabte kampen mod kræften

image
17. april 2020 kl. 11:52

Det er med stor sorg, vi kan meddele, at den mangeårige GVI børnetræner Leif Knudsen i forgårs afgik ved døden kun 45 år gammel.

Leif tabte kampen mod kræften, og han sov stille ind på Sankt Lukas Hospice onsdag formiddag. Vi vil huske Leif for hans engagerede trænergerning i GVI gennem fem år, hvor han som meget aktiv forældertræner indgik i teamet omkring den meget succesfulde 07-årgang, hvor hans to sønner Kristoffer og Frederik fortsat begge spiller.

Leif vil blive husket i klubben for sin store dedikation, ikke bare for årgangen, men også for sin gode tilgang til trænerrollen, og således også som en ægte GVI-ambassadør.

“Leif var en træner med et stort ønske om at alle årgangens drenge fik ordentlig træning, og han var altid villig til at dele sit syn på, hvordan vi nåede i mål med dette. Selv i den sidste tid, hvor han kæmpede med sygdom, havde han overskud til en snak om udviklingen samt rosende ord om de nye trænere der havde taget over. Leif vil blive savnet”, siger GVI's formand, Jesper Sørensen

Vores tanker går til hele familien, særligt til sønnerne og til hans hustru Marie Louise.

Æret være hans minde

 

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk