Menu

GVI kvinder søger ny cheftræner til KS hold

image Sammenhold og spilleglæde er nøgleord hos vores GVI kvinder
10. april 2020 kl. 15:51
Midt i en mærkelig tid er vi på jagt efter en ny cheftræner til vores GVI kvinder

GVI kvinder søger ny cheftræner til KS-hold

 

Har du evnerne og lysten til at træner vores GVI kvinder, så har du nu en gylden mulighed. Vores nuværende træner har efter mange gode år i GVI netop måtte sige stop på grund af nye arbejdsmæssige vilkår ved siden af fodbold. Derfor er jobbet nu ledigt med tiltrædelse snarest muligt dvs når corona-pausen på et tidspunkt er lagt bag os.

Vi er med på at det giver noget uvished omkring opstart, men vi vil rigtig gerne benytte pausen her til at finde den rette træner til vores GVI kvinder. Holdet spiller i KS og sluttede lige under midten i KS i efterårssæsonen. Holdet består at en blanding af rutinerede kræfter og unge spillere.

GVI har en målsætning omkring en generel udvikling af vores pigefodbold årgang for årgang, så der på sigt opstår en fast fødekæde til vores GVI kvinder. Det tager tid, men i den proces er det vigtigt for os, at vi kan fastholde og bevare et godt og udviklende fodboldmiljø for vores seniorspillere hos GVI kvinder. Der trænes to gange om ugen og så er der typisk kamp i weekenden.

Er du den rette, så kan vi tilbyde godtgørelse efter aftale. Træner tøjpakke og naturligvis eventuel træneruddannelse efter aftale.

Vi håber at høre fra nogle spændende emner og vi vil gerne have ansøgninger hurtigst muligt og helst nden 30/4. Ansøgninger sendes til gvi1921@gmail.com med et træner cv vedhæftet. Har du yderligere spørgsmål, så er du meget velkommen til at ringe til vores formand, Jesper Sørensen. Ham fanger du på 29694851 – Han kan været travlt optaget, så læg en besked, hvis han ikke tager telefonen, så skal han nok vende tilbage.

Forza GVI

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk