Menu

Reportage fra U13 liga 2 hjemmekamp

image Opvarmningen er i gang på matchday, og Tom K har fået indstillet kameraet!
24. august 2020 kl. 17:20
Vores cheffotograf, Tom Kristensen, fulgte vores U13 før liga 2 hjemmekamp mod Roskilde KFUM
GVI U-13 mod Roskilde KFUM
Nedenstående er en reportage fra U-13 kampen mellem GVI og Roskilde KFUM, lørdag d. 22-8 i Mosen
Deres udsendte havde inviteret sig selv med til dagens taktikmøde og var således indskrevet til at møde op i taktikrummet lørdag Kl. 09:00
Om det var fordi spillerne havde spillet Fortnite til klokken 3 i nat skal jeg ikke kunne sige, men de fleste virkede en anelse uoplagte, så mentaltræner Jan havde ingen problemer med, at skabe ro da han lagde ud med at fortælle lidt om hans oplevelser fra sidste kamp på Amager.
Herefter var det cheftrænerens tur. Mathias havde åbenbart lagt en slagplan over hvordan dagens modstander fra Domkirkebyen skal sendes hjem med et nederlag i bagagen.
”Vi stiller 4-2-1” sagde Mathias, det kunne Deres udsendte ikke få til at passe, indtil det gik op for mig at det var 8 mands bold.
Mathias fortalte lidt om de 3 fokuspunkter som holder træner efter i øjeblikket. bla. var det et tema, at modstanderen skulle presses når de havde bolden. Alle skulle deltage i presset, der skulle arbejdes hårdt over hele banen.
Efterhånden som tiden gik vågnede spillere op og flere af dem bød ind med spørgsmål til taktikken.
Således informeret var vi klar til opvarmning og kamp.
1. halvleg blev kørt i et højt tempo og vores drenge viste mange eksempler på deres kunnen, der var godt spil og gode kombinationer, GVI havde spilovertaget og gik til pause med en sikker 3-0 føring.
De sidste 20 Min. af 2. halvleg vendte kampen fuldstændig, nu var det Roskilde KFUM der spillede bedst og inden vi fik set os om var stillingen 3-2 man anede en gyserafslutning.
Sådan skulle det heldigvis ikke gå – vores drenge satte tingene på plads 5 Min. før slutfløjt scorede de til slutresultatet 4-2 sejren var i hus.
De her drenge kan li at spille fodbold sammen sammenholdet er markant og det var en fornøjelse at følge dem i et par timer en lørdag formiddag.
Godt gået gutter, der er billeder på GVI´s Facebookprofil
-Tom K
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk