Menu

FCK inviterer GVI til Blue and White Banner Day i Parken 22. marts

image Alle GVI medlemmer kan komme gratis ind og se FCK mod Randers
26. februar 2020 kl. 15:31
FCK fejrer sine samarbejdsklubber med gratis adgang til FCK-Randers søndag 22. marts
 

BLUE & WHITE BANNER DAY
Søndag d. 22. marts kl. 14.00 mod Randers FC

Kære alle GVI drenge og pige - Vi har modtaget en invitation til flagdag i Parken, hvor alle samarbejdsklubber bliver hyldet. Lad os møde talstærkt og vise GVI ånden i Parken. Nedenfor kan I se invitation fra FCK


Vi gentager succesen og afholder i år Blue & White Banner Day i forbindelse med vores hjemmebanekamp mod Randers FC søndag d. 22. marts.

Vi inviterer jer og jeres medlemmer til fodbold i Telia Parken, og inden kick off hylder vi det gode samarbejde med en flagparade. Vi håber på at se rigtig mange af jer, så vi sammen kan skabe en fed kulisse. 

Alle medlemmer er inviteret til Blue & White Banner Day

Man skriver sig op til to gratis billetter til Blue & White Banner Day og derved kampen, FCK-RFC via dette link: fck.dk/bwbday20

Vi skal gøre opmærksom på, at sidste frist for tilmelding er onsdag d. 18. marts kl. 12.00.

Herefter sender vi voucherkoder ud til alle tilmeldte, som de selv skal indløse til billetter på billet.fck.dk inden kampen. 

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk