Menu

GVI ansætter ny børne- og ungdomsudviklingstræner

image Bjørn Rasmussen er den nye mand i GVI som skal gøre et godt fodboldmiljø endnu bedre.
21. januar 2020 kl. 19:52
GVI skruer op for fodboldfagligheden for U10 til U15

Knapt var vi inde i det nye år, før nye ansigter trådte ind af døren i Nymosen for at være med til at skabe et fantastisk fodboldmiljø i GVI, hvor der både er fokus på talentudvikling og sociale kompetencer. Kort sagt "Et stjernegodt fodboldfællesskab" som dels skal styrke os i forsøget på at blive en 1 stjernet licensklub men i det hele taget styrke vores træneres udvikling og vores børn glæde og passion for fodbold og sport i det hele taget. 

Første skud på den nye stamme er så manden på billedet. 43 årige Bjørn Rasmussen, med fortid hos flere forskellige klubber som B93 og AB. Senere en tid som skolelærer og nu en halvtids ansættelse i GVI som børne- og udviklingstræner med ansvar for vores trænere og børn og unge i U10 til U15. Bjørn Rasmussen har udover mange fodboldopgaver, hvor han senest er stoppet som scout for Brentford FC også dyrket coaching i dybere lag og så har han DBU A licens træneruddannelsen. Han glæder sig til arbejdet i GVI som allerede har været i gang nu i tre uger og lidt til.

"Jeg er uddannet individuel og gruppe coach, og tror det er helt afgørende, at vi i vores bestræbelser på at udvikle GVI til et særligt miljø for unge mennesker bruger meget tid på tid på at finde ud af hvordan vi træner børn. De skal blive dygtige til at spille fodbold, men hvad skal de ellers have med sig, og hvordan giver vi dem det?, siger Bjørn Rasmussen.

Vi har allerede de første tre uger set og mærket, at Bjørn Rasmussen bliver en stor gevinst for os og passer godt til os her i Vangede. Tag godt imod ham og sig endelig til ham, hvis I har spørgsmål. I vil hurtigt lære, at han elsker at tale om fodboldudvikling, coaching, børn og unge mennesker. Forza GVI - I morgen fortæller vi om vores nye head of coaching.

 

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk