Menu

Ny head of coaching til GVI

image Fotografen havde en dårlig dag, men det er til gengæld helt autentisk vores nye Head of coaching.
24. januar 2020 kl. 13:07
I jagten på meget større fodboldfaglighed har vi halvtidsansat René Zedler

Vi har længe haft en drøm om  også at have en sportslig ansvarlig for vores U16 til U19 samt overgangen af de ældste ungdomsspillere til vores DS-hold og i det hele taget seniorfodbold. Det har vi nu fundet i 52-årige Rene Zedler som med en halvtidstilling i GVI fra 1. januar har sat sig på posten som det der i DBU-regi hedder Head of coaching. Han kommer også til at arbejde tæt sammen med vores nye børne- og ungdomsudviklingstræner, Bjørn Rasmussen, som vi præsenterede forleden. Dette for at skabe den bedst mulige overgang  til den sene ungdomsårgange på U16 og U17. Samtidlig sikrer de sammen en blå tråd i GVI spillefilosofi og spillestil.

René Zedler har trænet både ungdom og senior i klubber som Skovshoved, BSV, AB og VSB, og han glæder sig nu til at skabe sammenhæng og endnu mere fodboldpassion ind i vores unikke GVI-miljø.

"Jeg glæder mig til at være med til sætte mit præg på udviklingen i GVI. Fodbold og udvikling handler om mennesker og fede oplevelser. Derfor skal vi alle bestræbe os på at yde vores allerbedste for at opnå så fantastisk et miljø som muligt," siger René Zedler.

Rene Zedler er lige som Bjørn Rasmussen allerede i fuld sving med trænermøder og render rundt og observerer på træningerne. samtidlig giver han en stor hånd med vores licensansøgning der skal sendes til DBU inden 2. marts 2020, hvor målet er at blive 1-stjerne licensklub fra næste sæson som starter op i august.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk