Menu

På gensyn til en fantastisk pigetræner

image Der var kage og krammere på menuen, da vi mandag aften sagde på gensyn til en GVI træner
14. januar 2020 kl. 19:32

Her i GVI siger vi altid på gensyn når en god træner personlighed søger nye udfordringer, og mandag aften var det tid til desværre at sige på gensyn til vores U10 pigertræner Frederik Nitish Thomsen som på forbilledlig vis har bragt en masse energi og kærlighed til vores pigefodbold. Nu står den på nye udfordringer for ham med en pilotuddannelse, og vi glæder os rigtig meget til at høre meget mere om det i fremtiden. Og så håber vi da en dag at han en dag igen får tid til at trække i GVI trænertøjet.

Under alle omstændigheder blev det mandag aften til en fantastisk afsked med Frederik Nitish Thomsen. Pigerne var mødt talstærkt og gjorde alt for at han fremover vil føle hjemve, når han tænker på vores fodboldklub i Nymosen.

Heldigvis har vi de seneste måneder allerede fået tilgang af nogle andre super gode gutter, så vi har fortsat et fantastisk pigemiljø for vores piger U10, U9 og U8 piger med Mikkel Fohgsgaard og Noah Hammer sammen med forældretrænerne Alvin Kaule og Kasper Thygesen og Lise som den allestedsnærværende holdleder, så vi er altid klar til at modtage flere piger, hvis der sidder nogle derudover og overvejer det, så kom frisk.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.