Menu

Fire nye trænere og en holdleder på plads i U17 gruppen

image Cheffotograf Tom Kristensen holder ferie igen igen, så indtil videre må I nøjes med vores dejlige logo
18. juli 2020 kl. 12:25
Vi forventer tre kamphold og en masse spændende udvikling den kommende sæson for årgang 2004 og 2005 drenge

Det er med den største glæde at vi efter langvarigt og grundigt arbejde og udvælgelse blandt rigtig mange kandidater kan præsentere fire nye til trænerteamet i vores U17 segment.

Teamet kommer til at bestå af i alt 5 trænere, en målmandstræner samt vores head of coaching, Rene Zedler. I vores kampgruppe 3 har vi også en holdleder som er velkendt. Mere om det senere.

Første nye ansigt er Ibrahim, der tager plads på sidelinjen sammen med Nasuf på vores U17 kampgruppe 1.   

Ibrahim arbejder til dagligt med unge mennesker i Furesø kommune. Ibrahim har stor indsigt i fodbold qua sin egen aktive karriere og egne aktive børn samt de unge drenge som han har fulgt og arbejdet med i mange år. Desuden har Ibrahim qua sit civile job nogle meget værdsatte menneskelige og faglige egenskaber som har overbevist os om, at vi med denne konstellation får lige præcis, hvad vi ønskede os for den bedst mulige fortsatte udvikling af vores medlemmer både som mennesker og fodboldspillere. Vi ønsker Ibrahim et stort velkommen til klubben.

Kampgruppe 2 vil fremover blive ledet af to andre nye trænere, for hvem GVI bestemt ikke er ukendt og for nogle medlemmer og forældre måske heller ikke er ukendte. De har nemlig begge tidligere haft korte og længere ophold i GVI som hhv spiller og træner.

Trænerteamet for kampgruppe U17-2 kommer nemlig fremover til at bestå af Anton Henrik Pedersen og Thomas Hagen Johansen.

Anton har selv tidligere spillet børne- og ungdomsfodbold i GVI og har på det seneste også været træner i Valby. Anton har allerede ønsker og planer for sin trænerkarriere, som vi naturligvis deler med ham og støtter 100%. Som nogle måske allerede har bemærket, så har vi de sidste 6 mdr. arbejdet ihærdigt på at få tilknyttet unge spændende trænere og ungtrænere (særligt egne unge medlemmer), som vi selv kan uddanne og udvikle til fremtidige dygtige GVI trænere. Anton bliver så den næste inden for denne kategori, og på baggrund af vores samtaler m.v. med ham er vi ikke i tvivl om at vi har samlet noget guld op.

Thomas som altså bliver den anden del af trænerteamet på kampgruppe U17-2 kommer til GVI med lidt mere trænererfaring, idet han faktisk også en kort overgang indgik i et trænerteam i GVI. Derudover har Thomas været træner i Hjorten IF og AB. Han har været træner i knap 7 år og bl.a. trænet et elitehold i øst rækken. Thomas ønsker ligesom Anton også at udvikle og uddanne sig yderligere inden for trænergerningen. Til daglig arbejder Thomas for VEO (kamera som vi bruger til at optage vores kampe og som en del af vores nye talentudvikling skal bruges af alle hold i langt højere grad end tidligere).

Også et stort velkommen til Anton og Thomas.

Det sidste nye skud på stammen, som altså skal lede vores kampgruppe 3 bliver Abdullahi som også bliver kaldt Shakib.

Abdullahi har endnu ingen trænererfaring, men kommer fra en fodboldfamilie og har derfor selv spillet fodbold i mange år ligesom resten af hans familie. Der ud over har han også familiemedlemmer som er trænere på højt niveau. Det siger sig selv at samtaleemnet hjemme hos dem som regel er fodbold. Han er 31 år og har længe overvejet at gå trænervejen. Det bliver så hos os i GVI at startskuddet lyder. Vi har haft nogle rigtig interessante samtale med Abdullahi og der er ingen tvivl om at han ud over at være dedikeret omkring sine ønsker for at udvikle sig som træner også har de menneskelige egenskaber som der i højere grad er brug for i en kampgruppe 3. Det er derfor også en kæmpe gave for klubben og denne gruppe af drenge at Louise har beslutte sig for at fortsætte som hjælper ”praktiske gris” og dermed støtte til Abdullahi omkring alt det praktiske.

Et stort velkommen til klubben til Abdullahi og en kæmpe tak til Louise for hendes enorme indsats for drengene og for at hun vil fortsætte dette arbejde.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk