Menu

Nye trænere til U19

image
07. juli 2020 kl. 14:49
U19 har to kamphold til efteråret og et stærkt trænerteam

Det er med den største glæde at vi nu kan præsentere 2 nye trænere til vores U19 segment.

Vi har således ansat Adama Tamboura og Niels Nielsen, som efter sommerferien indgår i trænerteamet på U19 sammen med Flemming og Peter. Adama og Niels skal tage sig af kampgruppe 2.

Måske førstnævnte navn får nogle klokker til at ringe hos nogen jer. Adama er nemlig lige stoppet sin professionelle tilværelse som fodboldspiller. En tilværelse som har fået ham forbi den bedste række i både Holland og Frankrig og de sidste 8 år i superligaen for Hobro og Randers.

Adamas størst drøm som ung dreng, var som mange andres, at blive professionel fodboldspiller. Det lykkedes. Nu er hans største drøm at blive træner og kunne leve af det. En drøm som vi deler med Adama, og som vi, med hvad vi indtil videre har oplevet med Adama og hans store erfaring, er sikker på nok også skal gå i opfyldelse.

Niels Nielsen er en lidt yngre fornuftig ung mand, der, som han selv udtaler, selv har haft stor glæde af foreningslivet, og allerede for nogle år siden besluttede sig for at ville give noget tilbage til det som han selv har været så glad for i sit tidlige liv. Niels har således trods sin unge alder allerede været aktiv frivillig medhjælper i flere forskellige foreninger og bestyrelser mv.

Niels er et rigtig godt menneske, som kommer til GVI med en skøn holdning til livet, foreningslivet og et kæmpe socialt hjerte og engagement, som vi er enige om at vi som klub kan drage voldsom stor nytte af. Efter sommerferien bliver det som nævnt i første omgang i vores U19 segment.

At Niels på sigt, så også gerne vil uddanne og udvikle sig på træner området er jo kun endnu et stort plus. 

 

Vi har store forventninger til et synes vi, enormt kompetent og spændende trænerteam i Flemming, Peter, Adama og Niels.

 

Et stort velkommen til klubben til både Adama og Niels

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk