Menu

Stærk tilgang til GVI pigefodbold

image Ungdomsformanden byder vores nye tilgang velkommen i GVI
14. juli 2020 kl. 13:16
Som drivkraft på DBU K's projekt p for piger, har Christian Theilgaard Glud et indgående kendskab til pigefodbold

Det er med fantastisk stor glæde, at vi kan præsentere Christian Theilgaard Glud (der på billedet står sammen med ungdomsformanden) som ny pigeansvarlig i klubben med fokus på rekruttering, fastholdelse og udvikling af træningsmiljøet og trænermiljøet for vores GVI piger. Sammen med Stine Frostholm, der er vores pigeansvarlige i bestyrelsen, så har vi nu fået et virkelig stærkt team til pigefodbolden.

Christian Theilgaard Glud har dels et indgående kendskab til pigefodbold fra Kastrup Boldklub, men også som en af de store drivkræfter i DBU Københavns vellykkede projekt P for piger. Vi glæder os så meget til at have ham fast i GVI i en halvtidsstilling. Der er allerede talt om mange planer, og vi glæder os til at folde det ud så snart sæsonen starter op.

 

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk