Menu

Opstart årgang 2016 børn - kom frisk til åben træning for alle

image Sådan ser det ud et par år senere, når man er blevet U6 = årgang 2014
18. juni 2020 kl. 16:49
På søndag 10.15 starter vi op i GVI med drenge og piger født i 2016

Så er vi endelig klar til at starte vores næste fodboldårgang op i GVI. Det er vores årgang 2016. Alle er velkomne, og vi starter med at blande vores drenge og piger. Kom frisk forbi på søndag, hvor vi starter 10.15 ude på vores kunst 2 - Vi mødes på flisearealet mellem de to kunststofbaner ude på banearealet.

Det er bare leg og hygge i 45 minutter her de næste to søndage inden vi går på sommerferie, så alle interesserede lige kan få et indtryk inden sommerferien og se om de er klar til at starte op for alvor efter sommerferien. Så kom forbi til åben træning for alle født i årgang 2016. Vores mikro træning med de helt små foregår sammen med mor eller far eller hvor man nu lige har med på dagen, så alle føler sig trygge og hygger sig. Vi ses på søndag 

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk