Menu

Sjov, udvikling og fællesskab for alle

image
21. juni 2020 kl. 09:11

3 ting på én gang, det lyder for godt til at være sandt. Ikke desto mindre er det essensen i den sportslige strategi der torsdag aften blev introduceret af klubbens ungdomsansvarlige for U10-U15, Bjørn Rasmussen.

25 trænere og ledere var mødt talstærkt op og de viste stor interesse i de nye ideer, konkret under ledelse af klubbens fysiske træner, Ibrahim Junior Mansaray. Opvarmning og skadesforebyggelse var på skoleskemaet og alle fik på egen krop at mærke hvorledes GVI’s spillere skal træne i den ny sæson. De bliver stærke og eksplosive.

Det er ikke kun den fysiske træning der får nye impulser. Også selve organiseringen af børnenes træning får et nyt udtryk. Fremover træner alle i årgangen sammen inddelt i forskellige grupper alt efter trænings formål og tema. Målet er at alle udvikler sig optimalt og at fællesskabet styrkes både for spillere og trænere. Vi har behov for fællesskab.

Afslutningsvis blev “årets træner” kåret og det blev den fodboldkloge og talentfulde U11 træner, Andreas Finderup, der fuldt fortjent løb med hæderen. Han bliver spændende at følge i fremtiden.

Således er en surrealistisk forårssæson ved, at gå på hæld, men det bedste er, at alle trænere i GVI glæder sig til at tage hul på en ny sæson.

Forza GVI

Foto:Dorte Vesterby

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk