Menu

GVI har fået DBU's talentudviklings-stjerne

image
13. maj 2020 kl. 15:14

Historisk dag for GVI: Vi er nu en del af DBU's talentudviklingsmiljø.

I gennem flere år har GVI arbejdet for at skabe det bedst mulige fodboldmiljø. Der er mange skridt i den proces, for det er fodbold for alle, udvikling for alle og først og fremmest fokus på kærlighed og passion til fodbolden og vores miljø i Nymosen. Et af mange skridt faldt så på plads tirsdag 12. maj, hvor vi fik DBU's tilkendegivelse af at vi nu har fået en stjerne i DBU licenssystem, som viser at vi har et setup, der er blåstemplet  som talentudviklingsmiljø for U10 til U15 drenge. Det er samtidig fuldstændig i tråd med det fodboldmiljø vi gerne vil skabe for alle drenge og piger i GVI.

Vi er jublende lykkelige for nu at få DBU stjernen, og vi glæder os rigtig meget til at udvikle endnu mere på vores fodboldmiljø i GVI til gavn for alle vores medlemmere. Det er et stort skridt for os isoleret set, og vi forventer mange flere store skridt de kommende år. Vi glæder os vildt meget til fremtiden. Forza jer alle sammen!

Har du lyst til at læse mere om DBU's licensklubber, så kan du læse mere om det her: https://dbu.dk/nyheder/2020/maj/fc-nordsjaelland-skriver-historie-og-scorer-topkarakter/ 

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk