Menu

Ny trænerduo på U17 1 i næste sæson

image
03. maj 2020 kl. 16:21
Vi rokerer lidt rundt på vores trænere, så Nasuf Zendeli får en ny makker på U17 1 i næste sæson

Den kommende periode vil vi løbende præsentere vores trænerbesætning for næste sæson dvs. efter sommerferien. Vi arbejder stadig stenhårdt på at få de sidste trænergrupper på plads, og det er en sjov proces, fordi vi også har store forventninger til både det faglige og det menneskelige i vores fodboldmiljø.

 

Det er vores ambition, at alle hold så vidt muligt når at være sammen med deres nuværende trænerteam og får taget afsked (hvis der skiftes træner), samt at alle når at mødes med det nye trænerteam, inden vi går på sommerferie.

I dag lægger vi ud med at præsentere en ny træner duo for vores kommende U17 drenge.

Nasuf Zendeli fortsætter som U17 træner, hvor han med en anden makker for et par år siden blev kåret til årets træner. Han får efter sommerferien en ny makker i Elmedin Aksalic som alle i GVI kalder Dino. De står i spidsen for U17 1 med hver deres faglige kompetencer. De skal i tæt samarbejde med de øvrige trænere i årgangen stå for den fortsatte udvikling af alle vores U17 drenge fra både årgang 2004 og 2005.

Som det ser ud lige nu forventer vi, at der bliver 3 hold i U17 afdelingen og vi arbejder som nævnt stadig på ansættelse at flere trænere.

 

Som led i denne præsentation bad vi Nasuf og Dino svare kort på lidt spørgsmål:

 

Nasuf, hvor lang tid har du været i GVI?

Jeg har været i GVI i 4,5 år

 

Nasuf, hvad er det bedste for dig ved at være træner?

Det bedste for mig er at jeg kan se drengenes udvikling i det jeg træner dem i.

 

Nasuf, hvorfor valgte du GVI, og hvorfor tog du imod tilbuddet om at være U17 træner efter sommerferien?

Det tilbud jeg fik af GVI var en spændende udfordring, og lejlighed til at vise hvad jeg kan som træner. Jeg valgte U17 jobbet, da jeg godt kan lide udfordringen, når to årgange med dygtige spillere slås sammen.

 

Nasuf, hvad er dine forventninger?

Jeg forventer, at mine spillere er disciplineret og klar til udfordringer. Jeg har høje forventninger til setuppet i klubben, og glæder mig meget til at se hvor god udviklingen bliver i klubben.

 

Dino, hvor lang tid har du været i GVI?

Jeg har været træner i GVI i 3 år, men har derudover været træner ved diverse fodboldskoler i de sidste 6 år.

 

Dino, hvad er det bedste for dig ved at være træner?

Det bedste ved at være træner er nok sammenholdet og passionen omkring klubben, både hos de andre trænere, men også blandt spillerne.

 

Hvad laver du til daglig?

Til dagligt arbejder jeg som pædagogmedhjælper i Gentofte Kommunes SSP. Derudover er jeg instruktør for DGI København, samtidig med at jeg studerer social og specialpædagog

 

Hvad er dine spidskompetencer?

Jeg kan især bidrage med nogle relationelle og inkluderende tilgange til fodbolden. Derudover er jeg meget dedikeret og det smitter mine omgivelser

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk