Menu

COVID-19

image
09. marts 2020 kl. 16:08

Kære medlemmer, trænere og forældre

Her på GVI følger vi naturligvis hele tiden udviklingen omkring COVID-19-virussen (Corona-virussen) og følger hele tiden Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Da Sundhedsstyrelsen er de kompetente på det her område, så vil vi først og fremmest anbefale jer at følge med i hvad de skriver.  Derfor beder vi jer læse dette omhyggeligt og følge reglerne.

Udbruddet af virussen udvikler sig hurtigt – herunder også i lande, som er populære feriemål for mange danskere. Det øger risikoen for, at virussen spreder sig i Danmark, og derfor er det vigtigt at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Derfor henstiller vi til, at alle medlemmer, som har været i CONVID-19-epicentre indenfor de seneste 14 dage – Norditalien, Kina, Iran, Sydkorea, Japan, Singapore lige tage en pause fra GVI træningen i 14 dage

Derudover opfordrer vi alle vores medlemmer til at have ekstra fokus på hygiejne. Her kan I se, hvad Sundhedsstyrelsens anbefalinger er om forebyggelse af smitte fra Coronavirus:

  • God håndhygiejne, primært håndvask, evt. hånddesinfektion, hvis hænderne er rene og tørre.
  • Undgå kontakt med personer, der har symptomer på forkølelse og/eller luftvejsinfektion
  • Host eller nys i engangslommetørklæde, alternativt i albuebøjningen

Hvis du har mistanke om, at du er blevet smittet, så kontakt din læge omgående. Hvis du er blevet smittet, bedes du kontakte GVI på gvi1921@gmail.com så GVI kan tage sine forholdsregler.

Vi følger også anbefalingerne fra DBU, så vi prøver at undgå kys, kram og give hånd og high fives mellem børn og trænere. I kan læse mere fra DBU her: https://www.dbukoebenhavn.dk/nyheder/2020/marts/undgaa-haandtryk-ved-fodboldkampe/

Vi følger hele tiden Sundhedsstyrelsens anbefalinger fra dag til dag, og vi vil opdatere vores regler i klubben ud fra de anbefalinger.

Vangede 9. marts.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.