Menu

#GVI#FODBOLD#U15#VIHOLDERFORMENVEDLIGE#VIKANGODT#

image
17. marts 2020 kl. 13:31

På U15 har man taget lidt andre træningsmetoder op i denne tid. Cheftræner Thomas Ascanius udtaler sig " Da både DBU og klubben meldte ud i torsdags, at al træning og kamp var aflyst, begyndte drengene at ringe og skrive til mig, de var lige så chokeret og bekymret som jeg selv var, over den uvished, om hvornår kan vi ses igen osv. Som far til tre børn som også er sendt hjem fra skole og gymnasie, ved jeg hvor vigtigt det er at kunne tænke på noget andet end corona, og ikke mindst få rørt og bevæget sig.

Derfor har vi på U15 begyndt at træne individuelt, både teknisk, fysisk og mentalt. Dette foregår ved at jeg sender dagens træningspas ud til alle spillere på en sms, som så i løbet af dagen, melder tilbage på en sms, med hvad de har trænet, og mange sender også et billede med. Om aften bliver alle drengenes træninger samlet i en mail via kampklar, som så bliver sendt ud til alle spillere, så de hver i sær kan se hvad de enkelte har trænet. Vores fysiske træner Boaz kigger med på de træningspas som drengen melder ind, for at se om de træner for lidt, eller for meget.

Vi har i løbet af 3 dage, fået ALLE 24 drenge med på dette tiltag, og jeg må sige at jeg som cheftræner er utrolig stolt over hvordan drengen/holdet er rykket sammen, jeg føler mig overbevist om at vi som hold kommer styrket ud på den anden side. I dag tirsdag har drengene fået en udfordring, i forhold til den tekniske og mentale del af fodbold, slutter cheftræner Thomas Ascanius af med.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.