Menu

GVI søger trænere til U19, U17, U15 og U14

image
15. november 2020 kl. 15:26

Vil du være en del af vores fodboldmiljø i GVI, så har du lige nu en rigtig god chance, hvor vi er på jagt efter nye trænere til flere af vores udviklingsposter.

Vi leder efter en fodboldfaglig stærk assistenttræner til vores U19 gruppe, der spiller i øst 1. Vi søger også en yderligere træner eller assistenttræner til U19 gruppen, hvor vi har to til tre kamphold efter nytår. Til vores U17 2 leder vi efter en ny cheftræner. Sidst men bestemt ikke mindst, så har vi nogle ganske fodboldstærke fodbolddrenge på U15 2 og U14 2, hvor der allerede nu er dygtige U19 spillere som trænermakkere, men vi leder efter lige ham den voksne cheftræner til at fuldende de trænerteams.

Vi håber det er noget for dig, så giv os en melding. Du kan læse meget mere om os her: http://www.gvi-fodbold.dk/nyhedsarkiv/nyheder-2020/oktober/er-du-det-naeste-traener-fund-i-gvi/

Er du interesseret i U17 til U19 så skriv til vores Head of coaching, Rene Zedler på zedler.gvi@gmail.com og drejer det sig om U14 2eller U15 2, så skriv til vores ungdomsudviklingstræner, Bjørn Rasmussen på gvi1921br@gmail.com

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.