Ærgerlig uafgjort i lørdagens DS-kamp

image
29. september 2020 kl. 16:38
Trods et tidligt føringsmål måtte GVI nøjes med et point i Allerød

1. Senior tog til Allerød som rækkens duks, og det så ud som sidste lørdags hjemmekamp forsatte med gode takter fra kampstart. Tilmed var Veltz stadig i målhumør, og scorede efter 7 minutter. Det kunne have været en dejlig arbejdssejr, men kampen blev i stigende grad fysisk, og i 2. halvleg - efter 65 minutter, fik hjemmeholdet straffe. Dette blev eksekveret til 1-1, som blev kampens resultat. I skrivende stund er der stillinger hvor GVI stadig ligger nr. 1, men faktum er, at efter dagens kamp ligger vi nr. 2, men er stadig med i rækkens top.