Menu

Nye restriktioner - ingen tilskuere og forældre på anlægget til kampe, stævner og træning

image I skal hjælpe os med at holde tilskuerpladserne tomme
24. september 2020 kl. 16:43
På opfordring fra Gentofte Kommune er vi nødt til nye restriktioner på fodbolden

Vi beklager, men vi må desværre ud med endnu en tilpasning til den nuværende Corona-situation

Der er kommet nye retningslinjer fra DBU og Gentofte Kommune, som forholder sig til stigningen i smitten med Covid-19. Som ansvarlig klub, retter GVI sig altid efter myndigheder og forbunds anbefalinger. Derfor vil der fra torsdag d. 23. september træde følgende nye restriktioner i kraft, indtil andet meldes ud:
- Tilskuere til kamp eller træning på banerne er ikke tilladt.
- Forældre må ikke længere opholde sig på banerne. Det er kun dem der står på holdkort, eller dem der har tilmeldt sig træning i Kampklar, der må opholde sig på banerne. Der kigges på undtagelser for de små hold, U6 og U7.
- Der vil kun være 1 ind- og udgang til banerne, resten lukkes af.
- Der vil blive oprettet en vagtordning - medlemmer/hold vil høre nærmere om dette, da vagtplanen lægges på holdene og f.eks. forældre omkring holdet.

Vi er selvfølgelig kede af, at den nye stigning i smitten gør, at nogle restriktioner vender tilbage. Vi er dog glade for, at vores medlemmer stadig får muligheden for at træne og spille. For at dette kan fortsætte, er det derfor også vigtigt, at disse nye regler overholdes, så vi ikke risikerer yderligere restriktioner.


Med håb om samarbejde fra alle
Bestyrelsen

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk