Menu

GVIs formand fylder 50 år

image Jesper Sørensen 50 år
27. april 2021 kl. 07:19
Jesper Sørensen runder et skarpt hjørne

Det er måske skæbnen at i vores 100 år for klubben, har en formand som fylder 50 år. Jesper Sørensen, GVI´s allestedsnærværende ildsjæl og formand runder et skarpt hjørne. Vi fejrer Jesper snarest ved en reception i klubben, nærmere herom snarest – dagen i dag fejres med familien.

Vi undgår at lave et længere portræt af Jesper, vi ved at manden hader at være i centrum, og det er meget rammende for Jespers person, at fokus på ham selv er det sidste han tænker på. Men vi skal huske, at Jesper som formand for GVI, er et kæmpe aktiv for klubben. Fødselsdagsbarnet er personificeringen af frivillighed, og hans brændstof er at se at klubben fungere og blomstre.

Ved siden af ”jobbet” som formand, har Jesper privat samtidig drevet en yderst succesfuld virksomhed – og endelig og vigtigst af alt har Jesper en dejlig familie, som vi fra GVI også må rose og takke for den tålmodighed der udvises på hjemmefronten, i forhold alle de timer Jesper bruger i klubben.

Vi ønsker formanden den bedste dag, som han nok og vi melder snarest ud omkring en reception for Jesper i klubben. Tillykke med de 50 år.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk