Menu

Lysere tider på vej..

image Banerne flot oplyst i snevejret...
Ulrik Nissen
17. februar 2021 kl. 16:55
Træning med restriktioner

Kære medlemmer og støtter af GVI,

Der er allerede gået rutine i vores nuværende set-up, og der trænes løs på banerne. Det er stadig med restriktioner, og dem vil vi altid følge. Som alle andre, håber vi der snart løsnes op, og i den tanke er vi som klub glade for, at vi stadig ser masser af interesse og træningsiver blandt klubbens medlemmer. 

Pga. Corona er vi forsinkede med det hele, men vi når det. Vi har lige nu valgt at bruge alle vores ressourcer på at få logistikken til at fungere bedst muligt, så flest muligt kan træne, men vi er også så småt i gang med forberedelser til vores 100-års fejring, planlægning af fodboldskole, sponsorarbejde, udbedring og klubhuset og meget mere.

Vi vil gerne til alle sige tak for tålmodigheden - vi ved det ikke er let for de unge ikke at kunne det de plejer, og at alle dem der elsker det sociale liv i klubben - på banerne og i klubhuset - ikke har det let med at holde afstand og være væk fra hinanden. Men vi går lysere tider i møde, både helt reelt og helt sikkert også mentalt. Vi glæder os til foråret og mere normale tilstande. En særlig tak til alle vores trænere og ledere, som lige gør det bedste de kan og investerer rigtig meget tid i GVI, for at få det bedste ud af situationen. I det hele tager viser alle i denne tid, hvad GVI er, og ikke mindst viser styrken til at stå dette igennem -  det er stærkt gået af alle.

De bedste vinterhilsener

Bestyrelsen

 

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk