Menu

GVI´s 100 års jubilæum 21. august.

image Det er snart tid til den store dag...
24. juni 2021 kl. 14:26
Foreløbigt program.

Lørdag d. 21. august 2021

GVI runder et skarpt hjørne denne sommer, og dette fejrer vi med lidt forskellige aktiviteter på dagen i GVI. Som det ser ud lige nu, ser det grundlæggende program ud som følger, og i disse tider med forbehold for restriktioner:

 

Kl. 10.00 – 13.00        100-års jubilæums reception

Her er alle velkomne i klubben. Der vil være nogle officielle ting som taler fra formanden, kommunen, DBU og meget andet. Men der er også mulighed for som medlem og komme forbi og hygge og fejre den store dag.

Samtidig vil der på et område af banerne opsættes aktiviteter for børn og unge, uddeles saftevand, fødselsdagskager og meget andet sjov

Kl. 14.00 – 16.00        GVIs 1. senior spiller kamp.

Her vil kampen afvikles med specielle jubilæumstrøjer, der vil være pause i kampen efter 19 minutter og 21 sekunder, hvor vi i 1 minut fejrer jubilæet – adgang vil være gratis for alle.

Kl. 18.00 – 01.00        Jubilæumsfest

Der afholdes jubilæumsfest. Festen er for specielt inviterede, der vil modtage en invitation. Man deltager mod betaling

Vi vender tilbage i løbet af sommeren med detaljerede detaljer om de forskellige aktiviteter – vi glæder os til august.

Bestyrelsen.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk