Menu

GVI øger licens-status

image GVI har nu 1,5 stjerne i licenssystemet
02. juni 2021 kl. 08:10
GVI forbedrer sin licens-status

GVI rykker op på licens-ranglisten.

Med en ny ekstra halv stjerne, har GVI nu en rating på 1,5 i licenssystemet - det er vi utroligt stolte af.

Da vi besluttede os for at gå efter at etablere GVI som licensklub, var det med et håb om at give GVI de åbenlyse følgeeffekter: Tiltrækning af nye medlemmer, bedre struktur på alt fra talentmasse, bedre trænere, organisation, positiv afsmitning på pigefodbolden og frem for alt at rykke GVI.

At DBU nu har ratet os med en ekstra halv stjerne, er en anderkendelse af, at GVI rykker i den rigtige retning. Vi har endda fået ekstra positiv feedback af DBU for en af de mest perfekte og gennemførte ansøgninger det er lavet - det skal Boye, Bjørn og Zedler modtage stor ros for - samt deres daglige arbejde. Men kigger man på listen, og ser hvem GVI nu er ranket og blander sig sammen med, så er GVI i en pulje af klubber, der udstråler kvalitet og stempler klubben som en af Danmarks bedste.

GVI er nu for alvor på Danmarks fodboldkort.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk