Menu

Jørgen Petersen nyt æresmedlem

image En god gammel GVI´er blier æresmedlem
02. juni 2021 kl. 15:08
Lille Jørgen kommer i det fine selskab

Jørgen Petersen eller slet og ret ”Lille-Jørgen” bliver i dag onsdag den 2. juni 2021 udnævnt til Æresmedlem. 

”Lille-Jørgen” blev født den 28.oktober 1939 i det hus, der i dag er Vangede Bygade 98, lige overfor Netto. Dengang var det Vangedevej 38.

”Da jeg kom til klubben var jeg solgt”, har han fortalt om tidligere i bogen. Det var i 1947 han blev meldt ind og han har været medlem uafbrudt siden. 74 års medlemskab af GVI. Trofast tilskuer til 1. holdets kampe i Mosen eller på udebane. Hans egen karriere strakte sig fra 1958 til 1970 og betød 207 kampe på 1. holdet. Mest som det, der hed fløjhalf, men også, hvad der for mange vil forekomme usandsynlig, også som målmand. Trods sin lidenhed var han en habil målmand, der kunne træde til, hvis det var påkrævet. Han var fast mand på klubbens five-a-side hold gennem en lang årrække.

Hans ledergerning begyndte den 14. december 1961, hvor han blev valgt ind i bestyrelsen. Det blev til nogle år i bestyrelsen, ligesom han også har haft sæde i de hedengangne spillerudvalg. ”Lille-Jørgen” har selvfølgelig også været træner, både for ungdoms- og seniorhold. Hertil kommer, at han har været formand for Støtteforeningen og været medlem siden dens oprettelse.

Lille Jørgen kommer skam stadig ofte i klubben, og følger i sær 1. senior skarpt. Vi er utroligt glade for, at han får denne ære, netop i 100-året for GVI. Vi ved godt han ikke bliver til at skyde igennem, men han fortjener det.

På vegne af GVI - et stort tillykke.

Bestyrelsen

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk