Menu

Opstart årgang 2017 15/5 2021

image Et par år senere ser det lidt mere struktureret ud :-)
05. maj 2021 kl. 17:20
Så er vi klar til det næste kuld af fodboldbørn

Er din knægt eller datter helt vild med fodbold og født i 2017, så er det nu vi starter op med fodboldtræning i GVI for de mindste. Første gang lørdag 15. maj fra 10.00 til 10.45. Det er vores erfaring, at 45 minutter er rigeligt men man er naturligvis velkomne til at lege videre bagefter.

Vi leger fodbold fast hver lørdag fra 10 til 10.45 frem til sommerferien, så kom frisk. Det er helt okay lige at prøve det først, før man melder sig ind, og når man så er klar til det så foregår det her via vores hjemmeside på http://www.gvi-fodbold.dk/om-gvi/medlemskab/indmeldelse/ - Fodbold for de mindste foregår på den måde, at man har en voksen med og så lave man alle tingene sammen med sin voksne og sammen med vores mikrochef Kristian Boye.

Vi trænere på vores 3 mands baner der ligger ved siden af den kunstbane der ligger nærmest klubhuset. Vi ses første gang lørdag 15. maj. Forza GVI.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk