Menu

Påsken og foråret er her

image
31. marts 2021 kl. 10:24
En mørk vinter er slut..

Kære GVI´er,

Vi er igennem vinteren, som har været ekstra mørk, båret af shut down, smitte og i det hele taget et samfund der ikke var som det plejede. For idrætten har det været specielt hårdt. Nu skal den sidste smitte lige brændes af, og de sidste stik skal lige ind i skulderen, så er vi der. Måske bliver det ikke helt som før, men det bliver tæt på, og ikke mindst står vi på kanten af tuneringsstart. Vi glæder os både til masser af modstandere, gode kampe, masser af bold og godt sammenhold på banerne.

Vi skal holde ud lidt endnu, passe på hinanden og tænke på, at Covid-19 er i gang med sine sidste krampetrækninger. Vi går nu også hårdt ind i planlægningen og fejring af vores 100-års fødselsdag, og snart meldes der noget ud. I den forbindelse er vi glade for, at den første leverance af vores jubilæums-trøje er kommet, og vi sender hastigt ud til dem der allerede har købt. 

Vi ønsker alle en god påske og takker for tålmodigheden.

Påske- og GVI-hilsener

Bestyrelsen

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk