Menu

Ny børnestrategi for GVI

image Der er lagt nye gode planer for børnefodbolden i GVI
20. december 2022 kl. 09:00
Der er lagt op til udvikling i sunde rammer

GVIs børnestrategi klar til lancering

Juleferien nærmer sig, og vi er godt i gang med at forberede os på det nye år, hvor vi glæder os til at skyde vores børnefodbold i gang med en helt ny børnestrategi - udviklet i samarbejde med vores samarbejdspartnere fra FCK. Det har vi selvfølgelig gjort med fokus på at fastholde og videreudvikle GVI dna'et, som jo indebærer at vores fodboldbørn udvikler sig både fodboldmæssigt og menneskeligt, i trygge rammer med ligeværd og fællesskab placeret centralt i miljøet og selvfølgelig i samspil med den nysgerrige leg med bolden.

Vi glæder os vanvittigt meget til at præsentere vores nye børnestrategi og børnesyn på to kalenderlagte trænermøder i januar for alle vores trænere. På drengesiden for børn til og med U12, holder vi mødet tirsdag 24/1 og på pigesiden holder vi trænermødet mandag 30/1 med mødepligt for alle vores trænere i årgangene U5 til U12.

Det betyder også at vi aflyser træning de to dage, så vi får alle vores trænere med på vognen og kan klæde hinanden bedst muligt på at 2023
bliver endnu et spændende og lærerigt år for alle GVI børn og trænere.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at acceptere vores brug af cookies, kan du blot lukke denne besked. Vær venligst opmærksom på at dette dog vil udelukke visse funktionaliteter på vores hjemmeside.
Luk